Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Korting Bij Sigrid voor de verhuizing

Geplaatst op: 8 november 2018

Winkelen bij Bij Sigrid is de komende dagen extra aantrekkelijk. Tot komende zaterdag is er namelijk 10 procent op het hele assortiment. Vervolgens is de winkel komende week op woensdag en donderdag gesloten. Dit in verband met de verhuizing naar een deur verderop. Bij Sigrid verruilt namelijk van plaats met Buitenbosch.

In het openingsweekeinde is winkelen opnieuw extra aantrekkelijk. De eerste dertig kopende klanten krijgen dan een goedgevulde goodiebag. Kopers dingen bovendien mee naar de mooie prijzen van een kassabonwedstrijd. Verder is de winkel gevuld met mooie acties. Ook zijn er proeverijen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500