Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Weij nieuwe trainer Sportclub

Geplaatst op: 8 november 2018

Sportclub Genemuiden heeft snel een opvolger voor Jan van Raalte gevonden: volgend jaar staat Rene van der Weij voor de groep. Die traint nu VV Buitenpost. Hij speelde voor SC Heerenveen, SC Cambuur, PKC’83 en Harkemase Boys en richtte zich vanaf z’n 29e volledig op zijn trainerscarrière.

Hij werd al jong trainer bij Leeuwarder Zwaluwen, vervolgens Stiens en Leovardia (hoofd opleidingen). De laatste 6 jaar was René, die in het dagelijks leven beweegcoach is van het Bewegingscentrum Leeuwarden, werkzaam bij v.v. Buitenpost, waarbij hij momenteel aan zijn 4e jaar als hoofdtrainer bezig is. Ook was hij gedurende een aantal jaren fysieke trainer van de 1e selectie van SC Cambuur Leeuwarden.

“Toen ik werd benaderd door Genemuiden met de vraag of ik open stond voor een gesprek was ik gelijk positief. Voor mij is Genemuiden een hele mooie vereniging die al jaren in de top van het amateurvoetbal speelt. Het fanatieke publiek, de mooie accommodatie, en altijd een goede spelersgroep. Na de gesprekken met de club versterkte dit mijn gevoel dat ik Genemuiden een prachtige vervolg stap vind als trainer en hier graag aan de slag wil gaan. Eerst gaan we het jaar proberen goed en mooi afsluiten bij v.v. Buitenpost”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500