Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lintje voor brandweerman Buitink

Geplaatst op: 9 november 2018

Christiaan Buitink heeft vrijdag tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer Genemuiden een Koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Bilder. Buitink werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau als dank voor zijn jarenlange inzet voor mens en samenleving tijdens zijn afscheid van de brandweerpost Genemuiden.

Christiaan Buitink was ruim 24 jaar vrijwilliger bij de brandweerpost Genemuiden. Hij begon als brandwacht en  groeide door naar de functies brandweerchauffeur/voertuigbediener tankautospuit. Plichtsbesef en gevoel voor teamspirit maakten hem tot een waardevolle medewerker. Tijdens de korpsavond kreeg Buitink in het bijzijn van vrijwilligers en oud-vrijwilligers de versierselen opgespeld die horen bij de benoeming.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500