Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

25 Genemuidenaren aan het survivallen

Geplaatst op: 11 november 2018

Zaterdag stonden er zo’n vijfentwintig deelnemers uit Genemuiden aan de start bij de Survivalrun in Vollenhove. De run die zich kenmerkt als een natte run met vele hindernissen door of over het water, was bij de start van de inschrijving al zeer snel vol.

De weersomstandigheden waren goed en de deelnemers genoten van het mooie uitdagende parcours. Bij sommige hindernissen moest men even wachten, maar dat mocht de pret niet drukken. De survivalruns zijn op dit moment ware beweegmagneten met een enorm aantal diverse deelnemers. Het is een sport waarbij je zelf je eigen tempo bepaalt, jezelf continu uitdaagt en waarbij je al je spiergroepen gebruikt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500