Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezellige wintermarkt bij de Bethelkerk

Geplaatst op: 11 november 2018

Op dv vrijdag 23 november hoopt de activiteitencommissie in en rondom de Bethelkerk (Bereklauw 1) weer een gezellige wintermarkt te houden.

“Om u een beeld te geven wat er zoal wordt aangeboden volgt hier een opsomming: fotokaarten, kransen en bloemstukken, stoffen, (kinder)kleding, shawls, sieraden,  speelgoed, fruit, aardappelen, worst, snoep, chocolade-artikelen, heerlijk gebak, roombroodjes, suikerbroden, zelfgebakken cakes en dergelijke, heerlijke slaatjes, schoenen, hoeden, kaas en nootjes, tweedehands (kinder)boeken, advocaat, saucijzenbroodjes en nog veel meer”, aldus de organisatie.

Op verschillende momenten zal een muziekgroepje wat ten gehore brengen. Deze miniconcerten worden gegeven in één van de tenten buiten. Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken, tevens zijn er weer cadeautjes te hengelen uit het ‘zwembad’.

In de hal is er een miniatuur van het kerkgebouw te bezichtigen, deze is met veel precisie gemaakt door een jong gemeentelid.  Boven zijn er diverse speelmogelijkheden voor de jeugd.  Ook worden er beelden getoond van de Israël-reis die een groep gemeenteleden heeft gemaakt. Verder ontbreekt ook de opbod niet.

“Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn waar u gezellig een kopje koffie kunt gebruiken met iets lekkers erbij.
Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop, zoals broodjes gehaktbal of hamburger, heerlijke snert, aardappeltwisters, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis. We stellen uw komst op 23 november in de Bethelkerk zeer op prijs! De wintermarkt 2018 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500