Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pepernoten eten voor goede doel

Geplaatst op: 11 november 2018

Het winkeltje in ’t Olde Staduus is gestart met een pepernoten verkoopactie. De opbrengst daarvan gaat naar de stichting Refilwe. Iedereen kan in het winkeltje pepernoten kopen, zodat ’t Olde Staduus een leuk bedrag kan overhandigen aan Refilwe tijdens de te houden Kerstmarkt op 7 december.

Refilwe biedt ondersteuning en zorg door middel van verschillende projecten zoals pleeggezinnen, een babyhuis, huiswerkcentra en een gezondheidskliniek. Met de projecten wordt op verschillende vlakken ondersteuning geboden aan de bevolking van Zuid Afrika en gemeenschappen gestimuleerd om hun zelfredzaamheid te vergroten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500