Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportspreekuur Fytac in d’ Overtoom

Geplaatst op: 11 november 2018

Vanaf 13 november zal elke 2e dinsdag van de maand fysiotherapeut Leonora Withaar van Fytac in ‘d Overtoom aanwezig zijn voor een sportspreekuur. Leden van verenigingen die sporten binnen ‘d Overtoom kunnen gebruik maken van deze service die Fytac aanbiedt. Vaak lopen sporters te lang door met klachten waardoor er (blijvende) schade kan ontstaan. Op deze manier hopen we de drempel te verlagen om klachten te laten nakijken.  

Leonora kan ter plekke de eventuele blessure kort onderzoeken en zo nodig adviezen en/of oefeningen meegeven. Daarnaast kan men natuurlijk met andere blessure-gerelateerde vragen bij haar terecht. Dit om optimaal herstel bij blessures en een vlotte sporthervatting te realiseren. Natuurlijk kunnen leden zich ook rechtstreeks melden bij Fytac.

Wanneer?       Elke 2e dinsdag van de maand. Start vanaf 13 november a.s.

Hoe laat?        Van 19.30 tot ± 20.30
Waar?             Vergaderzaaltje Overtoom

Voor wie?       Leden van de verenigingen die sporten binnen ‘d Overtoom

Voor meer informatie:
Leonora Withaar-van Dijk                              Meike van Ommeren
leonora@fytac.nl                                           meike@overtoom-genemuiden.nl

t. 038-3856999                                              t. 038-3854662

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500