Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch klaar voor heropening

Geplaatst op: 15 november 2018

Vrijdag opent Buitenbosch de deuren van haar splinternieuwe winkel aan de Markt 3. Deze opening willen ze komend weekend feestelijk met hun klanten vieren. Met heerlijke proeverijen, een winactie en tal van leuke acties. “Zo ontvangt elk klant bij besteding vanaf 15 euro een lekkere attentie cadeau”, vertelt Harold van Dalfsen.

De nieuwe winkel is qua oppervlak een keer zo groot en biedt ruimte voor een breder assortiment aan lekkernijen en dranken. “Wij kunnen onze cadeaupakketten nu eindelijk goed presenteren, vooral richting de feestdagen kwamen we echt ruimte tekort. Daarnaast beschikt de winkel nu over een gezellige hoekje waar klanten hun broodje kunnen opeten of genieten van koffie met wat lekkers”, aldus Harold.

Weydeland Foodcaravan
Tijdens het openingsweekend staat er buiten op de stoep een speciale Weydeland Foodcaravan.  Hier kan iedereen genieten van een heerlijke kaasfondue. Buitenbosch is trotse verkoper van deze Noord-Hollandse kwaliteitskaas. Uniek in haar soort en bijzonder smeuïg van smaak.

Borreltas voor slechts 10 euro
Tijdens het openingsweekend is er een speciale borreltas ter waarde van 15 euro verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Deze tas bevat een punt brie, fuet worst, de welbekende peppadewtapenade, crackertjes en een buritorijstcrackermix. Kortom, alles voor een gezellige borrel!

Piggy winactie
Klanten van Buitenbosch maken dit weekend kans op een kadopakket ter waarde van 50 euro. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen is bij hun aankoop hun Piggy pas te laten scannen. Hiermee dingt men automatisch mee naar een van de drie kadopakketten die ze verloten. “Voor mensen die nog geen Piggy pas hebben, deze is in de winkel gratis verkrijgbaar”, meldt Harold.

Buitenbosch nodigt u van harte uit om tijdens het openingsweekend een kijkje te komen nemen in haar nieuwe winkel en te genieten van hun tongstrelende specialiteiten. Op vrijdag 16 november is Buitenbosch van 8.30 tot 21.00 uur geopend en op zaterdag 17 november van 8.30 tot 16.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500