Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester bezoekt Sani4All

Geplaatst op: 16 november 2018

In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan drie bedrijven in Zwartewaterland. Deze drie bedrijven staan volgens de gemeente symbool voor de Zwartewaterlandse MKB bedrijven. Tijdens deze bezoeken werden Lamco de Vries van Sani4all, Roelof van der Breggen van Van der Breggen auto’s en Harmen Sikkema van Fortop bedankt voor hun ondernemerschap in de gemeente Zwartewaterland. De bezochte ondernemers zijn allemaal ondernemers die de afgelopen jaren een groei hebben doorgemaakt.

De gemeente Zwartewaterland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom zijn tijdens deze dag van de Ondernemer deze drie bedrijven, als symbool voor alle MKB bedrijven, in het zonnetje gezet.

Initiatiefnemer
MKB-Nederland is de initiatiefnemer van deze dag. Zo’n 100 gemeenten in Nederland besteden aandacht aan deze dag en bedanken hun ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Gemeente Zwartewaterland zet zich hier ook graag voor in.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500