Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden in slotfase voorbij AZSV

Geplaatst op: 17 november 2018

Sportclub Genemuiden won zaterdag op eigen veld met 3-0 van AZSV. In een zeer matige wedstrijd wisten beide ploegen nauwelijks kansen te realiseren. Dirk Muis profiteerde in de slotfase van een fout van de doelman uit de Achterhoek.

Veel kansen wisten de middenmoters ook niet te creëren. Voor rust was Kavak af en toe gevaarlijk, maar kwam ook niet echt in de buurt van een goal. Na rust maakten beide ploegen ook nooit echt aanspraak op een voorsprong. Tien minuten voor tijd kwam er toch een doelpunt op het scorebord: na een corner werkte de AZSV-doelman de bal slecht weg, waarna Dirk Muis de bal binnen wist te werken. In de uiterste slotfase maakte invaller Hooiveld, die in de ploeg kwam voor Eenkhoorn, nog de 2-0. En even later scoorde hij ook nog de 3-0.

Met de overwinning steeg Sportclub een plekje op de ranglijst. De ploeg staat nu zevende. Volgende week wacht in Emmeloord het knap presterende Flevo Boys als volgende tegenstander.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500