Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogellust klaar voor tentoonstelling

Geplaatst op: 17 november 2018

Nu het kweekseizoen  voorbij is komt de tijd om de resultaten aan het publiek  te presenteren. De leden van Vogellust zijn dan ook alweer druk bezig met voorbereidingen te treffen voor haar plaatselijk tentoonstelling. De karren zijn inmiddels geladen en a.s. maandag wordt de zaal ingericht tot een waar vogeleldorado.

Woensdag is de keurdag en zullen een aantal landelijke keurmeesters de vogels beoordelen op kleur en conditie. Op donderdag 22  november is dan zover en kan men de vogelpracht in al zijn facetten van kleur en zang weer bewonderen. Vogellust is een toonaangevende vereniging in de omstreken en menig vogelliefhebber weet inmiddels de weg naar d’Overtoom te vinden. Wederom zullen 300 vogels worden geshowd, waaronder een groot aantal kanaries, tropische en Europeesche cultuurvogels, alsmede grote en kleinere parkietensoorten. Ook is  er weer een verkoopklasse aanwezig.

Voor de opening op donderdagvond zal voorzitter Henk Klasen de prijswinnaars bekend maken, waarna de tentoonstelling wordt geopend  voor het publiek.
Op de vrijdagmorgen worden inmiddels traditioneel de bewoners van de Meente uitgenodigd op koffie met wat lekkers en krijgen een rondleiding door de show.

Vrijdagavond hopen we er weer een gezellige avond van te maken en  onder genot van een hapje en een drankje zal  Rad van Avontuur worden rondgeslingerd voor mooie prijzen. Zaterdagmiddag 24  november wordt de uitslag van de grote verloting gepubliceerd.

Ook de prijzenboom met leuke prijsjes voor de kinderen is niet meer weg te denken.

Plaats en openingstijden:  verenigingsgebouw d’Overtoom te Genemuiden:

 

Donderdag      22-11   van      20.00  –  22.00 uur

Vrijdag            23-11   van      10.00  –  22.00 uur

Zaterdag         24-11   van      10.00  –  16.00 uur

 

Gratis entree.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500