Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaren ten onder in biljartinterland

Geplaatst op: 18 november 2018

Een behoorlijke afvaardiging van de plaatselijke biljartvereniging HZW nam zaterdag in Gent deel aan de eerste interland in het telefoonboekbiljarten. Na de twee voorrondes wisten alleen Jan Bakker en Wim Rietman door te dringen tot de finalepoule. Hier was echter de Belgische overmacht te groot. Uiteindelijk won Patrick de Meulemeester het toernooi, voor zijn landgenoot en virtuoos Eddy Delesie.

De verliezersronde werd wel een prooi voor HZW. André van Dalfsen was hierin de sterkste voor de in de competitie ongenaakbare Klaas van den Berg en Marien Buitink.

Inmiddels is het telefoonboekbiljarten ook bij onze zuiderburen razend populair. Volgend jaar wordt er zeker een tweede editie georganiseerd. Op 23 februari a.s. vindt het wereldkampioenschap weer in Genemuiden plaats. Naar verwachting is dit toernooi binnen no time volgeboekt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500