Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw een Mars voor het leven

Geplaatst op: 18 november 2018

In 2017 getuigden 14.000 mensen op het Malieveld van Gods liefde voor het leven tijdens de Mars voor het Leven. Voor het eerst was er veel media-aandacht. En ook het afgelopen jaar stond de abortusproblematiek vaker op de agenda.

“Het is belangrijk dat we blijven opkomen voor het (ongeboren) leven. Dit jaar hopen we op 8 december met meerdere (gesponsorde) bussen vanuit Genemuiden e.o. naar Den Haag te gaan. En er is goed nieuws: na lang overleg is er toestemming verleend om weer door het centrum te lopen”, aldus organisator Van Benthem.

U kunt zich opgeven voor het busvervoer via: schreeuwomleven.nl/vervoer. De werkgroep Genemuiden helpt u dan verder.

☎0622789650.✉willemvanbenthem@yahoo.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500