Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Sluis reikt prijzen uit

Geplaatst op: 19 november 2018

Tijdens de druk bezochte beurs in Hardenberg waren er ruim 700 deelnemers voor de Van Der Sluis Agri beurs actie. Onder de inzendingen waren 250 deelnemers die de juiste antwoorden hadden  ingevuld. Na loting kwamen de volgende winnaars uit de bus:

1e prijs. Familie Binnendijk uit Hasselt.
2e prijs. Familie van der Linde uit Kampen.
3e prijs. Familie ten Hove uit Zwolle.
4e prijs. Familie van de Kolk uit Ens.

De vier prijswinnaars kregen na ontvangst op locatie, een korte presentatie van bedrijfsleider Ronnie Lassche over de Van der Sluis Technische Bedrijven, gevolgd door een rondleiding over het bedrijfsterrein, wat afgesloten werd met een een proefrit op de voor demo beschikbare Deutz-Fahr 6185 TTV, welke ook op de beurs tentoongesteld was.

Tijdens de rondleiding werd er hard gewerkt aan het veiling klaar maken van de vele machines, welke grotendeels vrijkomen na de bedrijfsovername van Landbouwservice Ens. Daarnaast is er inbreng van diverse andere partijen. In totaliteit zijn er een kleine 300 kavels variërend van zelfrijdende landbouwspuit tot wiellader en diverse tractoren tot sorteermachine. De kijkdag is op zaterdag 8 december aanstaande aan de Kamperzeedijk 10 in Genemuiden. De online veiling via Troostwijk Veilingen georganiseerd, zal dinsdag 11 december sluiten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500