Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA: ‘Verkeer Genemuiden stroomt niet goed door’

Geplaatst op: 20 november 2018

Volgens het CDA stroomt het verkeer vanuit Genemuiden naar Zwolle bij de nieuwe rotonde in Hasselt nog niet goed door. Raadslid Van Zandwijk constateert dat het verkeer vanuit Hasselt dat de meest rechter rijstrook gebruikt de automobilisten uit Genemuiden belemmeren.

Volgens Van Zandwijk zou het beter zijn als een rijkstrook vanuit Hasselt richting industrieterrein/Zwolle leidt en de ander alleen richting Genemuiden. Hij denkt dat deze verbetering met lijnen, pijlen en de definitieve borden kan worden doorgevoerd. Van Zandwijk wil dat het college deze wens vanuit Genemuiden bespreekt met de provincie. Overigens vindt het CDA de situatie bij Hasselt verder sterk verbetert.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “CDA: ‘Verkeer Genemuiden stroomt niet goed door’

  1. Nicolien schreef:

    Ik persoonlijk zou het prettig vinden dat als je vanaf Zwolle komt en je nadert de rotonde’s dat er daarvoor wat meer verlichting komt het is daar aardig donker en dat zou wat mij betreft beter kunnen!

  2. Albert schreef:

    Eén groot drama tijdens de spitsuren in Hasselt. Niet alleen op de rotonde naar Zwolle/Genemuiden maar ook op het kruispunt bij Zieleman in Hasselt. Een ramp om recht over te willen steken! En daar gaat heel wat verkeer over richting Staphorst/Rouveen en weer terug. Bespreek dat dramatische punt ook maar eens met z’n allen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500