Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mannenkoor Stereo presenteert nieuwe Kerst-cd

Geplaatst op: 22 november 2018

Harm Hoeve ontvangt de eerste cd. foto: Erik Eenkhoorn

Het Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo heeft donderdagavond de nieuwste Kerst-cd gepresenteerd. Onder de titel ‘Wij loven U, Immanuël’ zijn er in de Grote kerk van Hasselt kerstliederen opgenomen. Van oude bekende liederen tot een aantal verfrissende nieuwe liederen.

Uniek bij deze productie is het boeiende samenspel tussen het mannenkoor, orkest, piano, orgel, percussie en pauken. Op deze wijze is een afwisselend en sfeervol  geheel ontstaan die tot de laatste noot blijft boeien. De creatieve arrangementen hiervoor zijn gemaakt door dirigent Harm Hoeve. De eerste CD reikte voorzitter Martin Klomp uit aan dirigent Harm Hoeve tijdens de repetitieavond.

Aan de CD werkte het orkest Ars Musica mee. André van Vliet bespeelde het orgel, Johan Bredewout de vleugel, Pascal van der Velde de trompet en sopraan Marleen Regterschot.

Liederen die op de CD staan zullen te horen zijn op het Kerstconcert in de Kamper Bovenkerk op 15 december. De CD is te bestellen via: http://www.stereogenemuiden.nl/news/83/59/Kampen-kerstconcert-in-de-bovenkerk

${USER_LAST_NAME}

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500