Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Maurice van Dijk voor het voetlicht

Geplaatst op: 24 november 2018

De jaarlijkse Psalmzangavond met bovenstem voor Stichting Stephanos was vrijdagavond in Hasselt. Vijftien leerlingen van Maurice van Dijk traden voor het voetlicht om de stichting steun te betuigen, maar ook om zelf een partijtje mee te blazen en zo enige podiumervaring op te doen. 

De meeste leerlingen komen uit IJsselmuiden, Grafhorst, Staphorst en Genemuiden. Henk Bisschop, een van de organisatoren, kwam met dit initiatief. Inmiddels lijkt het een traditie te zijn geworden. Dit jaar was organist Jan Grootenboer er bij met zijn gewichtige en inspirerende orgelspel. De avond leverde ruim 1500 euro op voor het goede doel. Er kan worden teruggekeken op een mooie avond met een dankbaar publiek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500