Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterfair ijsbaan trekt veel volk

Geplaatst op: 24 november 2018

Na de drukke Wintermarkt in de Bethelkerk op vrijdag, stond zaterdag een Winterfair op de ijsbaan op het programma. En net als het evenement op vrijdag trok ook de fair veel publiek. Al ver voor het middaguur was het heel druk in en rond de accommodatie van De Eendracht.

“En dat hadden we niet verwacht”, vertelt Gertrude Pleijzier, die samen met haar echtgenoot Henrik de opbrengst naar een kindertehuis in Taiwan gaat brengen. Vrienden en familie organiseerden de fair op de ijsbaan voor het echtpaar. Dat die zoveel mensen zou trekken, had vermoedelijk niemand gedacht.

Henrik en Gertrude halen over enige tijd een adoptiekind uit Taiwan, wanneer precies is nog niet bekend, alleen dat het om een kindje tot 36 maanden gaat. “Maar in het kindertehuis leven heel veel mensen in armoede. Daarvoor willen we ook wat doen”, legt Gertrude uit.

Ze nemen tijdens de reis de opbrengst van de markt mee. Wat daarmee gaat gebeuren, wordt in overleg met het kindertehuis bepaald.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500