Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert in t’ Olde Staduus

Geplaatst op: 25 november 2018

Een spontaan idee wordt werkelijkheid: op 14 dec speelt en zingt  een groep  Genemuider muzikanten kerstmuziek in het Olde Stadhuus. De trouwzaal wordt hierbij omgezet tot concertruimte. Het geheel is i.s.m. stichting Hope4Kids , de organisatie die Roemeense kinderen  een aantal weken per jaar een aangenaam verblijf in Nederland verleent. 

Wat kan de bezoeker verwachten op deze avond?. Een mooi gevarieerd aanbod van zowel eeuwenoude als moderne kerstmuziek. Tevens zal pianiste Rianne Hoek van Dijke haar opwachting maken, speciaal voor deze gelegenheid verleent zij haar medewerking. Medewerkers zijn Jerry Hoekman  gitaar, Martin Bakker gitaar,Jenny en Bastiaan vd Stelt Resp zang en drums,Brenda en Bente vd Steeg Zang en viool.en Jan Last zang en piano.

Tijdens de ontvangst rond 19.30 uur is er koffie, waarna om 20.00 uur het concert begint. In de pauze is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook na afloop van het concert is hier gelegenheid voor om samen nog even lekker na te genieten van deze muzikale avond . Het geheel zal worden aangekleed in kerstsfeer.

Kaarten verkrijgbaar bij Jan Eenkhoorn 06-28377757  en bij Alie Last 06-82066013

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500