Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van den Berg wint in de eigen Rank

Geplaatst op: 25 november 2018

Het eerste HBM-toernooi is een doorslaand succes geworden. Afgelopen zaterdag vond in een goed gevuld verenigingsgebouw “de Rank” de finaledag van het biljartevenement plaats. Directeur Henk Bruintjes van hoofdsponsor HBM zag zichtbaar genietend dat de plaatselijke coryfee Klaas van den Berg de hoofdprijs voor zich opeiste in de de A-poule. Waar Van den Berg er in het verleden nog wel eens met de pet naar gooide tijdens toernooien, staat er momenteel geen maat op zijn prestaties. In de B-poule ging Jan Voorn uit Klazienaveen er met de titel vandoor.

Biljartvereniging HZW zit enorm in de lift. Op donderdag – de vaste clubavond – is het een drukte van belang in “de Rank”. Het mooie is dat ook een nieuwe generatie spelers de schoonheid van de biljartsport aan het ontdekken is. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500