Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus ook op Wintermarkt

Geplaatst op: 26 november 2018

De winkel in t Olde Staduus en Philadelphia zijn woensdag ook present op de Wintermarkt in De Meente. Philadelphia brengt zelfgemaakte presentjes mee. “Altijd leuk om weg te geven in deze tijd van Sinterklaas en Kerst. Ook kunt u voorlichting krijgen over bestellingen voor hapjes, taarten en cakes. En uiteraard zijn de ZINBONNEN te koop voor koffie, lunch of high teak.”

T Olde Staduus  brengt producten mee uit de winkel.  Verschillende zakjes ouderwetse snoep uit grootmoederstijd. Appelsap van de Hoogstamboomgaard “Het Holt” uit Mastenbroek. Duurzame doppers. Matjes en tassen van het Tapijtmuseum. Kaarten van Floris, Lia Bos en het Historisch centrum.

Stroopwafels van Buurman&Buurman. Pannenkoekenmeel en koekmix van de Zwaluw uit Hasselt, kaarsen, theeboeketten, thee, koffie, ook allerlei spullen van het Toeristisch Info Punt bijv. de nieuwe wandelroute, het ChristoffelPad, vlagjes aan de fiets, allemaal leuke cadeautjes. Kortom teveel om op te noemen.

Verder voert de winkel tot Sinterklaas actie voor Refilwe. We verkopen zakken pepernoten. Ook kunt u raden op een pot met pepernoten, hoeveel zitten er in.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500