Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkzaamheden bij rotonde Nieuwe Weg

Geplaatst op: 26 november 2018

Vanavond wordt een deel van de rotonde Nieuwe Weg/Nijverheidsstraat in Genemuiden afgesloten. De ANWB-mast die hier enige tijd geleden is aangereden, wordt vervangen. De afsluiting duurt van 26 november 19:00 tot en met 27 november 06:00 uur.

Verkeer moet rekening houden met enig oponthoud. Het bedrijventerrein van Genemuiden blijft gewoon bereikbaar. Verkeer vanaf het bedrijventerrein wordt omgeleid of geregeld met verkeersregelaars. Dit geldt ook voor het verkeer vanaf Hasselt met een bestemming richting Kamperzeedijk of Tag West. De omleiding loopt via de Schering, Nijverheidsstraat, Karst de Langestraat, Puttenstraat en de Nieuwe weg.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500