Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Sluis houdt grote online veiling

Geplaatst op: 28 november 2018

Door overname van “Landbouw Service Ens” en een aanstaande verhuizing organiseert Van der Sluis Agri in samenwerking met Troostwijk Veilingen een online veiling voor agrarisch materieel. De veiling start op 27 november om 16.00 uur en sluit op 11 december om 19.00 uur. Voor belangstellenden is er zaterdag 8 december van 10.00 – 16.00 uur een speciale kijkdag aan de Kamperzeedijk 10.

Het aanbod bestaat uit verschillende agrarische machines zoals tractoren, mesttanken, maaiers, zelfrijdende veldspuiten en (on-)gebruikte oogstmachines. “Door de bedrijfsovername en de aanstaande verhuizing van onze vestiging in Ens, zijn er veel machines beschikbaar gekomen en is het tijd om op te schonen. Daarom staat een groot deel van onze voorraad op deze online veiling. Naast onze eigen kavels hebben wij onze klanten ook de gelegenheid gegevens om kavels in te brengen, hier is goed gebruik van gemaakt. In totaliteit zijn er een kleine 300 kavels beschikbaar”, aldus Ronnie Lassche, bedrijfsleider Van der Sluis Agri.

Vanaf dinsdag 27 november is het mogelijk om online te bieden via  de site van Troostwijk. www.troostwijkauctions.com/nl/agriculture/01-27335/

Voor het bezichtigen van het agrarisch materieel zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de kijkdag op zaterdag 8 december

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500