Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerst-Vers Inspiratiedag aan de Klaas Fuitestraat

Geplaatst op: 29 november 2018

Een Kerst-Verse Inspiratiedag. Die organiseren de ‘versspecialisten’ aan de Klaas Fuitestraat op zaterdag 8 december. Bezoekers krijgen dan volop inspiratie waarmee ze richting de Kerstdagen kunnen. Ook maken ze kans op mooie prijzen.

Keurslagerij Van der Weg, De Lange, Echte Bakker Groot Koerkamp en Bosch Bloemen zijn de deelnemers aan de dag. Ze zijn sinds dit jaar min of meer buren en versterken elkaar. “We horen regelmatig dat mensen even een rondje langs onze winkels doen”, vertelt Marjan Postma van Bosch Bloemen bijvoorbeeld. En een behoorlijk aantal van die mensen komt ook van buiten Genemuiden. Winkelen aan de Klaas Fuitestraat is kortom populair.

De winkels komen later met meer acties en de Kerst-Vers Inspiratiedag is daarvan min of meer het startseizoen. “Het is geen groot evenement, maar een gezellige dag met die speciale decembersfeer. Er komt bijvoorbeeld een kraampje met warme chocolademelk. Verder laten we vooral zien wat je kunt doen met de producten die je bij ons koopt”, legt Marjan uit.

Met een volle stempelkaart maken bezoekers ook nog eens kans op een mooi verrassingspakket. “De kaarten haal je in een van de vier winkels. Stempels haal je vervolgens bij de andere deelnemers, daarvoor hoef je trouwens niet per se iets te kopen. Een volle stempelkaart lever je vervolgens in en daaruit trekken wij dan de winnaar.”

Een speciale folder over de dag en met mooie aanbieding valt dit weekeinde in de brievenbus. Onderstaand is die ook al in te zien.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500