Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open huis aan de Julianastraat

Geplaatst op: 29 november 2018

Na enkele jaren leegstand is er weer volop activiteit in het voormalige pand van de Rabobank aan de Pr. Julianastraat 3. Afgelopen zomer hebben na een grondige verbouwing van het pand zes bedrijven hier hun intrek genomen. En hun kantoren zijn op 14 december te bekijken tijdens een open dag.

Van 14.00 – 21.00 uur zetten zij de deuren open voor genodigden en belangstellenden. Om 17.00 uur zal burgemeester Bilder een officiële openingshandeling verrichten. “Een bezoek aan ons kunt u eventueel combineren met een bezoek aan de Winterfair, die deze dag in het centrum van Genemuiden gehouden wordt’, aldus de bedrijven.

Heutink & Heij / Bonthuis & Timmerman Hypotheken en Verzekeringen, Brouwers Accountants & Adviseurs, Infra Trading, Smit Supply Chain Advies, VI Bouwmanagement en Winter Financieringen hopen u op 14 december te mogen verwelkomen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500