Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters ontmoeten en groeten Sinterklaas

Geplaatst op: 30 november 2018

Opa’s en oma’s, pappa’s en mamma’s en heel veel kinderen hadden zich woensdagmiddag verzameld bij Kinderdagverblijf De Kwaekerties en Peuterspeelgroep ’t Startblok. Sint en Piet kwamen daar op deze feestelijke middag naar toe voor een heuse “meet and greet”!

Na een verhaal en het (heel hard) zingen van Sinterklaasliedjes kwamen Sint en Piet dan eindelijk naar de groep. Daar werd de verjaardag van Sinterklaas gevierd. Nadat Piet de kaarsjes had uitgeblazen (dat kon Sint beter niet doen vanwege die lange baard) was er tijd voor een ongedwongen ontmoeting met Sinterklaas, een praatje met Piet of een fotomomentje met beiden. De kinderen konden ook knutselen en daar kwamen Sint en Piet natuurlijk ook even bij kijken. Het was een drukke, gezellige middag en volgend jaar komen Sint en Piet vast weer langs!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500