Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

RockEvening heeft programma rond

Geplaatst op: 1 december 2018

Net als sommige andere festivals heeft ook de Stichting Rock Evening de programmering voor de 12e editie, op 9 maart, van de Rock Evening rond. Evenals  andere jaren treden er 2 bands op in de Overtoom. Verandering is dat er zonder voorprogramma wordt gewerkt. 

Uit de “shortlist” voor de 12e editie kwamen 2 bands naar voren waaruit eigenlijk geen keuze gemaakt kon worden.  Uiteindelijk heeft de organisatie besloten om beide bands een volledig optreden te laten verzorgen. Het wordt daardoor een 4 uur durend  “rockfeest”. Optredende  bands zijn Dr. Jekyll&Mr. Hyde, speelden eerder op de editie van 2015 de zaal plat, en The Streets.  Deze band was winnaar van The Clast of the Coverbands in 2017. Het programma ziet er dus veelbelovend uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500