Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trein tijdens de Winterfair

Geplaatst op: 2 december 2018

Burgemeester Bilder opent tijdens de Winterfair van 14 december het bedrijfsverzamelgebouw van onder meer Heutink & Heij en Brouwers Accountants. Dat gebeurt om 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur is het pand al open voor belangstellenden. Wie een goede naam heeft voor het gebouw kan die mailen naar receptie@heutinkenheij.nl. De beste inzender wint een prijs.

Nieuwe onderdelen van de Winterfair zijn er ook weer. Zo heeft Juwelier Brouwer een leuke trein gekocht die tijdens het evenement dienst doet als Winterfairlocomotief. Die rijdt ook langs verschillende stationnetjes. Na de winterfair is de trein voor iedere gelegenheid te huur bij Juwelier Brouwer.

Be bewoners van de Langestraat hebben verlichting opgehangen, om het ook tijdens de winterfair extra gezellig te maken. Een extra aandachtspunt van de organisatie is de sfeer van de fair. “Wij willen deze fair een wat stoerder sfeertje geven, een echte winterfair 2.0 qua sfeer. Dit wordt al mede mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld de oude & nieuwe vrachtwagens van Jos van Rees. En bijvoorbeeld ook de stoere Defender van Jan & Catharine”, aldus de organisatrices Anneke en Janneke.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500