Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters scoren in eigen huis

Geplaatst op: 2 december 2018

Tijdens een dressuur wedstrijd voor paarden op eigen terrein reden leden van de Zwartewaterruiters naar mooie scores en prijzen.

In de klasse B liet Daphne Visscher met SLV’s Wish twee mooie proeven zien wat resulteerde in een 1e prijs met 206 punten en een 3e prijs met 199,5 punten. Voor de beste combinatie over beide proeven werd in elke klasse de Buusnsniederbokaal uitgereikt en met een gemiddelde van 203 punten won de kersverse combinatie deze prijs.
Jenine Altena en haar paard Imposant kwamen aan start in de klasse L2. Zij reden naar een mooie 4e plaats met 192 punten.
Ook Janine Flier kwam met haar beide paarden succesvol voor de dag. Met Harley won ze twee keer een 3e prijs in de klasse Z1 met 221 en 218 punten. Flier reed met Hercules hun debuut in de klasse Z2 en viel net buiten de prijzen met 206 punten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500