Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas op de Peuterspeelzaal

Geplaatst op: 3 december 2018

Vol spanning zaten de kinderen van peuterspeelzaal De Regenboog te wachten in de kring. Er werd bezoek verwacht van zwarte piet. Ze hadden de afgelopen weken al druk geoefend op Sinterklaasliedjes en prachtige feestmutsen gemaakt. En ja hoor daar zagen ze twee pieten buiten die in de boom wilden klimmen.

Ze werden snel naar binnen geroepen in de hoop dat ze cadeautjes bij zich hadden. Maar waar was de zak met cadeaus gebleven? Piet wist het niet meer. Met hulp van de kinderen werd er druk gezocht. Eén piet werd er zo moe van dat hij op de bank wilde gaan slapen. Maar dat was niet de bedoeling. Gelukkig werden de cadeaus daarna snel buiten gevonden. Zwarte piet was ze helemaal vergeten toen hij in de boom wilde klimmen. Voor ieder kind was er een cadeautje bij. Daarna werden de pieten uitgezwaaid door de kinderen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500