Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotocursus voor gevorderden

Geplaatst op: 4 december 2018

De fotoclub Genemuiden e.o. start op 29 januari met een fotocursus voor de gevorderde fotograaf. Deze wordt gegeven in zes avonden waarbij de nadruk ligt op de praktijk. “We beginnen met een kort gedeelte theorie waarin tips en tricks worden gegeven voor wat we die avond gaan doen”, aldus de club.

“Van deze zes avonden zijn we de eerste avond in de studio waar we ons bezighouden met table top. De volgende avonden zijn we buiten bezig met compositie, avondfotografie, werken met de opzet flitser. De vijfde avond zijn we weer in de studio om te werken met studioflitsers. De laatste avond gaan we elkaars foto’s bekijken waarbij de fotograaf aanwijzingen krijgt hoe een foto nog beter kan.”

De cursus voor de gevorderde fotograaf, in De Rank, wordt op volgende data gegeven  29 januari 5-12- 26 februari  5-12 maart. De kosten voor de cursus zijn €90,00. Aanmelden kan op de website www.fotoclubgenemuiden.nl/ contact of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500