Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verhoek verbindt zich aan telefoonboekbiljarten

Geplaatst op: 6 december 2018

Verhoek Europe heeft zich als subsponsor verbonden aan het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten. Eerder werd de firma Reinkemeier uit Duitsland al binnengehaald als hoofdsponsor voor het ongekend populaire evenement. De organisatie is erg blij met de ondersteuning van deze gerenommeerde bedrijven.

Na het contracteren van Reinkemeier lag het voor de hand om ook Verhoek bij het evenement te betrekken. Beide bedrijven werken nauw samen bij de distributie van goederen naar de bouwmarktketens in Duitsland.

Verhoek is met afstand de grootste transporteur op het gebied van vloerbedekking in Duitsland. Reinkemeier beschikt over een eigen wagenpark, maar laat ook veel transport door Verhoek uitvoeren. Daarnaast is het bedrijf uit Rietberg ook leverancier van tapijt, kunstgras, vinyl en karpetten.

Het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten vindt op 23 februari a.s. plaats in “de Rank” in Genemuiden. Er is plaats voor 108 deelnemers. De inschrijving wordt binnenkort gestart en naar verwachting zal het binnen enkele uren volgeboekt zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500