Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert ’t Olde Staduus nu gratis

Geplaatst op: 9 december 2018

Komende vrijdag 14 december is er een kerstconcert met een aantal Genemuider muzikanten in ’t Olde Staduus. De organisatie is verheugd mee te delen dat er sponsoren zijn gevonden waardoor de entree gratis is geworden. Mensen die al een kaartje gekocht of gereserveerd hadden krijgen hem natuurlijk ook gratis.  

Mocht u ook bij dit concert aanwezig willen zijn dat kan, want er is nog een beperkt aantal plekken vrij in de trouwzaal. Reserveren is noodzakelijk. Het goede doel van deze avond is stichting Hope4Kids. Bezoekers mogen een vrije gift doen. Tevens kan er ten bate van dit goede doel op deze avond ook een hapje en een drankje genuttigd worden. 

De muzikanten zijn er in geslaagd een mooi en gevarieerd programma te maken. Jerry Hoekman, Martin Bakker, Jenny en Bastiaan van der Stelt, Brenda en Bente van der Steeg, Jan Last en Rianne Hoek – van Dijke zien uw komst graag tegemoet.  

Inloop met koffie: 19.30 uur  

Start concert: 20.00 uur 

In de pauze is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook na afloop van het concert is hier gelegenheid voor om samen nog even lekker na te genieten van deze muzikale avond . 

De laatste kaarten zijn te reserveren bij:  

Jan Eenkhoorn 06-28377757  en bij Alie Last 06-82066013 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500