Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijeenkomst van de PCOB

Geplaatst op: 10 december 2018

De eerstvolgende bijeenkomst van de PCOB afd. Genemuiden (Protestants Christelijke Ouderenbond ) is op dinsdag 18 december. De middag staat in het teken van Kerst. Er is voor deze middag geen spreker uitgenodigd maar de leden verzorgen zelf de bijeenkomst.

Er zal o.a. een meditatie en declamatie zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor gebed en samenzang. De kerstliederen die worden gezongen staan op papier. En het kerstverhaal mag uiteraard ook niet ontbreken. Kerst is de geboorte van Gods Zoon gedenken, maar het heeft zeker ook met de toekomst te maken. De toekomst is n.l. groter dan het verleden.

Iedereen van harte welkom en een gezegende middag gewenst.

Aanvang 14.30 uur.

Plaats van handeling: de Meente

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500