Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters sterk in IJsselmuiden

Geplaatst op: 10 december 2018

Flier had een succesvol weekend en eindigde met beide paarden in de top 3 en ook de Bixie-ruiters van de Zwartewaterruiters kwamen goed voor de dag in IJsselmuiden.

Janine Flier reed met haar paard Hercules in de klasse Z2 naar een 3e prijs met 220,5 punten. Met Harley reed Flier naar een 2e plaats met een hoge score van 246,5 punten. Dochter Evi Flier kwam met haar pony Bluff aan start tijden een Bixie-Wedstrijd in IJsselmuiden. Zij beten het spits af in een groep van 19 deelnemers, AA dressuur, en mocht met 83 punten een 2e prijs in ontvangst nemen.
Sem Beens en zijn pony Woezel reden tijdens hetzelfde concours naar een 3e prijs. De combinatie reed een mooi foutloze ronde in de rubriek A springen. Chanieke de Boer reed met Mabelle een parcours in het AA springen en verdiende 32 punten.
Maartje Kolk deed met de pony Wodka mee aan het A springen en B1 dressuur. Voor het springen verdienden zij 25 punten en voor de dressuurproef kregen zij 115 punten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500