Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Judoka’s doen examen

Geplaatst op: 13 december 2018

Twee groepen van Judoteam IJsselmond deden donderdag examen in Genemuiden. De judoka’s konden laten zien wat ze de afgelopen periode geleerd hebben. Onder andere lieten ze koprollen en judorollen zien, maar ook de beenworpen, heupworpen en schouderworpen vanuit beweging ontbraken niet.

Ook kwamen overnames en combinaties aan de orde. Sommige leerlingen lieten verrassende technieken zien, die zij in korte tijd hadden opgepikt. Sensei Enrico Last, de judomeester, nam de examens af en beoordeelde de judoka’s met zijn deskundigheid. Zij konden op basis van wat zij lieten zien de volgende slip of band behalen. Na de vakantie worden de judoka’s weer verwacht, ook is er plaats voor nieuwe leerlingen! Belangstellenden kunnen altijd vrijblijvend twee proeflessen volgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500