Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Manna op de deurmat

Geplaatst op: 14 december 2018

Zo vlak voor kerst is het weer tijd voor de Manna. Het blad is een uitgave namens de evangelisatiecommissies van diverse kerken uit Genemuiden en wordt komende dagen huis-aan-huis in Genemuiden verspreid. Het thema van Manna 2018 is ‘… want zie, ik verkondig u grote blijdschap … ‘

Met deze boodschap verscheen de engel bij de herders in het veld van Efratha: ‘Vandaag is jullie redder geboren, Christus, de Heer.’  De herders bleven niet in het veld, ze ging op zoek naar het Koningskind. De boodschap die duizenden jaren geleden aan de herders werd verteld, mogen wij blijven doorgeven. Met grote blijdschap verkondigen mensen, ook vandaag de dag, het evangelie.

In deze Manna verhalen van mensen die de boodschap van het evangelie willen uitdragen. Het Woord verspreiden, gesproken en gezongen via de radio, zingen en musiceren tot eer van God. Door daden, geloven met hart én handen. Niet alleen in onze eigen omgeving, maar ook in het buitenland, op plekken waar mensen worden buitengesloten omdat ze ‘anders’ zijn. Verhalen van mensen die in blijdschap goed nieuws mochten ontvangen en daarin de trouwe hand van God hebben ervaren.

De boodschap die de engel bracht in het veld van Efratha willen wij als redactie van Manna blijven doorgeven: Vandaag is jullie redder geboren, Christus, de Heer!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500