Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetballen met de vingers

Geplaatst op: 14 december 2018

De kantine van Sportclub Genemuiden was vrijdagavond het decor van een FIFA-toernooi. Waar normaal gesproken met de voeten wordt gevoetbald op De Wetering, moest dat nu met de handen en de vingers gebeuren. Tientallen spelers namen het tegen elkaar op.

Na een aantal weken van voorbereiding ging het vrijdagavond weer los in de kantine van SC Genemuiden. Met 106 deelnemers en 53 teams verdeeld over de groepen blauw en geel was het toernooi compleet ingevuld en waren de stoelen tot de laatste plaats bezet. Wat was het spannend, opperste concentratie en gespannen gezichten maakten er een ware happening van. Met acht beeldschermen, 32 controllers en een finale scherm van groot formaat werden er maar liefst 106 wedstrijden gespeeld in de voorrondes, kwart en halve finales.
Tijdens de grand-finale streden het winnende team van groep blauw bestaande uit Rick Eenkhoorn en Stephen Brouwer tegen het winnende team van groep geel bestaande uit Martijn Eenkhoorn en Tom Beens op het grote finale scherm voor de hoofdprijs, een plaats in de landelijke finale van het E-Talents Cuptoernooi welke in februari 2019 plaats zal vinden op een nader te bepalen locatie en plaats. De uiteindelijke winnaars werden, Martijn Eenkhoorn en Tom Beens.
Daarnaast ontvingen de 4 finale-winnaars ter herinnering een mini-trofee, dit als aandenken aan dit toernooi.
Link naar het fotoalbum: http://www.sc-genemuiden.nl/im age/Seizoen%202018-2019/2018- 12-14_FIFA_19/index.html

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500