Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volle raadszaal voor Genemuider muzikanten

Geplaatst op: 14 december 2018

Ruim tachtig bezoekers genoten vrijdagavond van klassieke en populaire muziek in de raadszaal van ’t Olde Staduus. Genemuider muzikanten zetten zich daar muzikaal in voor Hope4Kids van Jan en Margriet Eenkhoorn. Toegang was gratis, maar bezoekers konden wel een gift in de pot doen.

Overigens is Hope4Kids twee maanden langer het zogenoemde 2e/3e Wereldproject van de gemeente Zwartewaterland. In maart gaat pas het volgende ‘goede doel’ van start, waardoor het huidige project twee maanden langer kan profiteren. “Dit werkt echt, we hebben meer geld bij elkaar gebracht dan we vooraf hadden gedacht. We hebben nu twee maanden langer de tijd voor acties, al moeten we die nog wel bedenken.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500