Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede dag voor regioclubs

Geplaatst op: 15 december 2018

De regionale voetbalclubs beleefden zaterdag een goede dag. Olympia ’28 won in Stadshagen met 1-2 bij CSV ’28. Jeffrey van den Belt was in de slotfase weer het goudhaantje. Ook DESZ sloeg toe in de slotfase. Bij laagvlieger Omlandia werd het pas in blessuretijd 0-2, onder meer door ex-Sportclubber Naberman.

DOS Kampen won met 1-4 bij SVI in Ittersum. De Genemuider spelers scoorden niet. Siebren Visscher deed dat bijna wel voor IJVV. Een schot vanaf de middenlijn werd maar net onschadelijk gemaakt. Zijn ploeg was veel sterker dan ON, maar kwam toch niet verder dan 1-1. Ook uit een strafschop konden de IJsselmuidenaren niet de winnende treffer op het scorebord krijgen.

Staphorst is ondertussen koploper van de Hoofdklasse B. De Staphorsters wonnen bij CSV Apeldoorn en profiteerden van de misstap van Excelsior ’31.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500