Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw nederlaag voor Sportclub

Geplaatst op: 15 december 2018

Sportclub Genemuiden heeft voor de tweede zaterdag op rij een nederlaag geleden tegen een streekgenoot. Na de ongelukkige zeperd bij Staphorst kwamen de groen-witten nu thuis niet langs SV Urk: 0-1

De ploeg van oud-Sportclub trainer Richard Karrenbelt stond al na zes minuten op voorsprong. Van Slooten werkte de bal achter de vertrekkende doelman Huiskamp. In het restant van de eerste helft kreeg Sportclub wel kleine kansjes op de gelijkmaker, maar ook Urk was af en toe gevaarlijk.

Dat bleef ook na rust het spelbeeld, waardoor Genemuiden opnieuw een nederlaag leed. Dat gebeurde in een competitieronde met een aantal verrassende uitslagen. Koploper Excelsior verloor bijvoorbeeld bij Flevo Boys.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500