Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste bijeenkomst Hart voor Hem.

Geplaatst op: 17 december 2018

Op 18 januari is het eerste event van Hart voor Hem. Dat is een christelijke mannenbeweging die inspirerende activiteiten in een ongedwongen setting organiseert om mannen handvatten en inspiratie te geven om dichter bij het hart van de Vader te komen.

“Wij geloven dat Zijn liefde de enige kracht op deze wereld is die in staat is om het hart van een mens (en daarmee dus ook gewoontes en gedrag) te veranderen. Geïnspireerd door de bijbel stimuleren we mannen om te leven voor God, gezin en de gemeente. Hiervoor komen we regelmatig bij elkaar om samen God te zoeken waarbij er tijd is voor ontmoeting en het luisteren en bemoedigen van elkaar.”

Op 18 januari gaat Wim Hoddenbagh gaat met de aanwezigen nadenken over het thema: Man naar Gods hart. “We gaan met elkaar op zoek naar hoe wij als mannen kunnen leven naar Gods eer. Ook zullen we God groot maken door samen met elkaar te zingen”, aldus de organisatie. Het event is bij Jobtrans aan de Nijverheidsstraat 22. De start is om 18.45 uur met een warme maaltijd. De toegang is gratis, er zal echter wel een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten.

aanmelden kan via facebook https://www.facebook.com/events/2486057881408347/ of een mailtje naar hartvoorhem2018@gmail.com.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500