Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe prijzenregen bij de MVG

Geplaatst op: 17 december 2018

Middenstand Vereniging Genemuiden gaat met een mooie actie 2018 uit. Bij de meer dan veertig winkeliers maken klanten kans op prachtige prijzen in de spectaculaire eindejaarsactie. Vuurwerk voordat het vuurwerk echt van start gaat!

De knallende hoofdprijs is een reischeque van Tedete ter waarde van maar liefst vijfhonderd euro. Met een beetje geluk maakt een MVG-klant kortom kans op een schitterende vakantie. Ook de winnaar van de tweede prijs gaat op reis en wel naar Ughelen, dat vlakbij Apeldoorn ligt. Daar wacht een heerlijk diner met een overnachting in het huisje James, dat een luxe onderdeel is van Hotel Van der Valk in Apeldoorn. De derde prijs is een prachtig sieraad naar keuze, ter waarde van 250 euro.

Meedoen is simpel: Wie voor meer dan 10 euro een aankoop doet, levert zijn kassabon voorzien van naam en telefoonnummer in. Hoe meer aankopen, hoe meer kans op de prijzen! De actie loopt van 17 tot en met 30 december. Op Oudejaarsdag volgt de trekking. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500