Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe tijden goedereninbreng Dorcas

Geplaatst op: 17 december 2018

Met ingang van 1 januari zijn er andere tijden voor het inleveren van goederen en oud papier bij Dorcas:

Dinsdag tm vrijdag van 10.00 uur tot 15.30.

Zaterdag van 10.00 uur tot 12.30.

Zaterdagmiddag is de goederen- en oud papierinbreng gesloten. Vriendelijk verzoek om geen goederen voor de gesloten deuren en hekken te plaatsen. “Vanwege enorme hoge vuilafvoerkosten willen wij u vragen zelf kritisch te kijken naar hetgeen u bij ons komt inleveren”, aldus de organisatie.

Aan de winkelopeningstijden verandert niets. Dinsdag tm zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. “Namens alle vrijwilligers van de Dorcaswinkel wensen wij u fijne feestdagen en een gezegend 2019 toe en danken u voor alle bijdragen die het afgelopen jaar weer geleverd zijn om de projecten van Dorcas mogelijk te maken. Kijk op www.dorcas.nl voor verdere informatie over het Dorcaswerk.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500