Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Onvergetelijke’ opening Havenstaete

Geplaatst op: 17 december 2018

Een onvergetelijke opening en open huis. Zo betitelt Heutink en Heij de opening van afgelopen vrijdag. “Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en mensen die niet zijn geweest uitnodigen toch eens binnen te lopen. De koffie staat altijd klaar. Wij hebben het ervaren als een prachtige dag in combinatie met de mooie wintermarkt en natuurlijk onze collega ondernemers in het pand Brouwers Accountants & Adviseurs, Infra Trading, VI Bouwmanagement, Smit Supply Chain Advies, en Winter Financieringen.”

“Een woord van dank gaat ook uit naar Burgemeester Bilder, die de officiële opening om 17 uur voor zijn rekening nam. Er werd een beroep gedaan op zijn improvisatie vermogen, en met succes. Het was een opening om niet snel te vergeten. De naam Havenstaete, die uiteindelijk toch volledig zichtbaar werd, is ingezonden door Anneke Regterschot, Herm Jan Heutink en André Feenstra. Beide eerstgenoemden mochten na de openingshandeling een attentie in ontvangst nemen, André Feenstra -die niet aanwezig kon zijn- ontvangt zijn prijs op een later moment.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500