Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessie nu al ‘vol geboekt’

Geplaatst op: 18 december 2018

De Jamsessie op 30 maart is alweer ‘volgeboekt’. Wie zich nu nog aanmeldt, komt op een wachtlijst te staan. Dat meldt SCEG die de avond in d’ Overtoom organiseert.

Natuurlijk is het denkbaar dat door onvoorziene omstandigheden één of enkele deelnemers zullen afzeggen, maar voorlopig kan al een programma worden samengesteld van zo’n dertig nummers, waarmee de kantine van d’Overtoom al enkele uren het podium zal vormen voor een gevarieerd muzikaal aanbod.

Mooi is dat dit keer niet alleen de min of meer gevestigde namen zich hebben aangemeld, maar dat ook plaatsgenoten, die tot nu toe zich niet aan openbare optredens hebben gewaagd, voor het voetlicht zullen treden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500