Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boekhandel wordt sportstudio

Geplaatst op: 19 december 2018

Goed nieuws op het front van levendigheid in de Hasselter binnenstad. Na ruim een jaar leegstand heeft zich een nieuwe huurder gemeld voor het voormalige pand van boekhandel Goedhart aan de Markt 4. Het bedrijf Leap Studio’s opent er begin januari een filiaal voor training en fitness met persoonlijke begeleiding.

Richard Verf uit Nijeveen wordt de clubmanager van de Hasselt Leap Studio dat haar 3e filiaal opent in Nederland. Leap Studio’s biedt geen gewone fitnessclub maar heeft zich sterk toegespitst op persoonlijke begeleiding voor iedereen die er komt sporten. Daarbij wordt onder meer gewerkt met een zogeheten eGym-cirkel, slimme krachttoestellen waarmee men fit kan blijven in 30 minuten. ‘Geen excuus om niet te sporten’, is dan ook een leus van Leap Studio’s. Daarnaast kunnen de personal trainers van Leap Studio verder werken in het verlengde van fysiotherapie en helpen met verdere revalidatie.

De nieuwe aanwinst in de Hasselter stadskern wil een laagdrempelige en vertrouwde omgeving bieden. Daarmee onderscheidt het zich van grotere fitnessclubs. Kosten zijn slechts 39,95 euro per maand inclusief begeleiding en gratis koffie of thee.

Eind december wordt er druk verbouwd aan de Markt en komen alle materialen binnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500