Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flinke eindejaarskortingen bij Art of Home

Geplaatst op: 19 december 2018

(advertorial) Toe aan een andere bank? Nieuw likje verf op de muur? Vloer aan vervanging toe? Of op zoek naar accessoires voor wat meer sfeer in huis? Welke woonwens jij ook hebt, dit is hét moment om die te verwezenlijken. Art of Home geeft op 27, 28 en 29 december namelijk flinke eindejaarskortingen weg op haar volledige showroom-assortiment.

De woonwinkel aan de Schering 19 in Genemuiden laat je graag met een goed gevoel het nieuwe jaar ingaan. Daarom kun je tussen Kerst en Oud en Nieuw jouw droommeubel(s) aanschaffen met 20% korting. Alle banken, fauteuils, eetkamerstoelen, kasten, dressoirs en tafels die momenteel in de showroom staan, kun je tegen dat verlaagde tarief in je huis halen.

Tot wel 20% goedkoper
Diezelfde korting biedt Art of Home van 27 t/m 29 december ook op alle accessoires die momenteel in de winkel staan. Gloednieuwe vloeren zijn diezelfde dagen eveneens voor gereduceerde bedragen te verkrijgen. Voor alle houten, laminaat- of PVC-vloeren die de woonwinkel momenteel op de bovenverdieping etaleert, geldt een korting van 10%. Op de keramische tegelvloeren kun je zelfs 20% korting scoren zo vlak voor het eind van het jaar.

Ook voor het uitgebreide aanbod verven betaal je vanwege de eindejaarskortingen 15% minder. Reden genoeg om op 27, 28 en 29 december naar Art of Home te komen om jouw droominterieur te realiseren. De eigenaren Tijmen en Mirjam Visscher staan tussen 10.00 en 18.00 uur graag voor je klaar!  Alvast inspiratie opdoen? Ga dan naar www.artofhome.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500