Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duim en Lindeboom ook weg bij Sportclub

Geplaatst op: 20 december 2018

Sportclub Genemuiden neemt na dit seizoen ook afscheid van assistent-trainers Edwin Duim en Dick Lindeboom. Dat meldt de club donderdagavond in een persbericht. Hoofdtrainer Jan van Raalte maakte eerder al bekend dat hij na dit seizoen vertrekt, net als het trainersduo van het tweede team Starke en Jansen.

“Met de komst van de nieuwe hoofdtrainer is het een goed moment om een nieuwe wind te laten waaien in de technische staf. Beide assistenten hadden zelf nog wel zin in een volgend seizoen, maar door de technische commissie is anders besloten”, aldus de club.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500