Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijsbiljarten start van de kerstvakantieactiviteiten

Geplaatst op: 20 december 2018

Kerstvakantie in Genemuiden betekent ook een grote hoeveelheid biljart- en kaarttoernooien. Donderdagavond was de eerste in De Rank. Daar deden zeventig mensen mee aan het traditionele prijsbiljarten. Dat is iets minder dan in de afgelopen jaren, zegt biljartclubvoorzitter Klaas van den Berg. Buiten de biljarters om kwamen ook veel mensen op de gezelligheid af. Ook mensen die nauwelijks een keu kunnen hanteren, maakten donderdag overigens kans op prijzen. Op de biljarttafels werden ludieke wedstrijden gespeeld. Vrijdagavond is er opnieuw een kerstactiviteit: een kaartavond bij de schietvereniging.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500